Jeg ved at essentielle olier også kan hjælpe dig på din vej til større tilfredshed og fysisk velbefindende.

Essentielle olier har været kendt langt tilbage i historien. Vi har gennem århundrede hentet støtte og behandling gennem naturen. Engang var naturen vores eneste mulig for at lindre og behandle sygdomme.

Jeg har valgt at beskrive 4 forskellige essentielle olier. Jeg kunne har valgt andre, for der findes over 100 essentielle olier i DoTerra. Olierne har hver deres egenskab, og der findes en olie til ethvert behov eller ønske.

Book en kort afklarende samtale med mig, og lad mig hjælpe dig igang med din healing og vækst med essentielle olier

Klik her
2020-06-01T15:32:39+02:00

Wild Orange

Wild orange øger dit energi niveau. Den inspirerer, motivere og opmuntrer dig. Den får dig til at slippe dine overbevisninger om at der er mangel på det du har brug for. Den bringer i stedet glæde ind i dit hjerte, og du vil se nye muligheder og øger din evne til kreativ problemløsning. Den hjælper dig til at se, at du kan skabe dine drømme, når du er i flow ud fra dine inderste følelser.

2020-06-01T15:33:49+02:00

Lemon

Lemon er olien for fokus. Den styrker din koncentration, og det mentale plan. Vi bliver i stand til at tage et skridt af gangen. Den giver klarhed, og opløser forvirring og tunghed. Den lindrer udmattede hjerner, og støtter indlæring. Skaber glæde og energi. Samtidig god til fordøjelse, ved ømhed i halsen og rengøring.

2020-06-01T15:33:58+02:00

On Guard

En blandingsolie som giver beskyttelse både i forhold til grænseoverskridende personligheder, men også årstidsbestemte udfordringer. Den styrker vores naturlige sundhed. Den giver os styrken til at kunne sige ja og nej til det, der opleves rigtigt for os. Får os til at stå stærk i os selv, vores indre kerne. Effektiv mod alle former for med- afhængighed.

2020-06-01T15:34:07+02:00

Frankincense

Olien for sandhed. Mange lyver om deres reelle behov, både overfor sig selv og andre. Højner vores bevidsthed, og giver nye perspektiver. Hjælper os til at slippe angst og spændinger. Magisk til hud, celler og nervesystem. Styrker relationen til far, bringer lys i mørket og fjerner vores skyklapper. Kongen over alle olier.

Essentielle olier er udvundet fra planterne, olier findes i:

Barken, Blomsten, Skrællen, Stænglen eller Bladene

Afhængig af hvilken plante det er. Plantens olie er kilden til plantens smag, aroma og en meget vigtig del af plantens immunforsvar.

Vores celler ligner planternes, derfor kan vi udnytte planternes essentielle olier til vores sundhed og trivsel.

Vi kan hjælpe vores celler til øget balance via planternes olie, og derved opnå homøostace på celleplan i vores egen krop. Kroppen tilstræber balance som forudsætning for høj trivsel og sundhed. Vi kan udnytte planternes høje og stabile energiniveau til at øge vores egne cellers energi. De essentielle olier hæver vores energivibe. Når vi skaber indre sundhed, skaber vi ydre sundhed og trivsel.

Nb. Homøostace betyder ligevægt eller balance, og vigtigt i forhold til at fastholde stabile forhold indeni vores celler i kroppen.

Olierne fra DoTerra kan give dig din videns kraft til at anerkende dine behov, og hjælpe dig på din vej mod forandring og vækst. Uafhængig af dine ønsker eller udfordringer. Der findes en olie til alt.

Vær dig selv – og vær glad.

Afhjælp og opløs de udfordringer du har ved hjælp af olier fra DoTerra. Det lyder for godt til at være sandt, men ofte findes løsningen i det simple. Så uanset hvad du tumler med, så kan jeg hjælpe dig.