Jeg ved at det også er muligt for dig, at skabe den forandring du drømmer om.

Gennem mit mangeårige arbejde som psykoterapeut og sygeplejerske ved jeg, at fysiske symptomer, følelsesmæssige ubalancer og et uroligt nervesystem kan behandles. Mit eget liv har forandret sig på så mange planer. Min rejse startede fordi jeg allerede, da jeg var i 20 érne havde svært ved finde ud af mig selv. Jeg var utilfreds og ked af det. Svært ved at finde retning. Mange ting er sket siden da, og jeg er yderst taknemmelig over de kvantespring jeg selv har taget.

Og jeg ved at det er muligt for dig, at skabe de forandringer du drømmer om.

Lise Skole

Fra 1969, mere end 25 års erfaring som sygeplejerske og 15 år som psykoterapeut. Lykkelig gift med Lars, sammen har vi 3 skønne voksne drenge. Jeg nyder solskin, gåture i naturen og en god kop kaffe.

Jeg er uddannet sygeplejerske, altid har jeg været drevet af at forstå sammenhænge, og ikke mindst at gøre en forskel. Jeg fik imidlertid utroligt svært ved at være i den hvide kittel, flere ting stred inden i mig, og efter flere forsøg på at finde mig tilrette og med talrige devaluerende tanker om mig selv, måtte jeg finde en anden vej.

På baggrund af min egen opvækst, og de sårbarheder jeg havde fået, blev jeg meget nysgerrig på mig selv, og hvordan jeg kunne forstå psykisk sårbarhed hos andre. Jeg søgte viden om hvordan de ubevidste kræfter og følelser indeni os, styrer vores tankemønstre og adfærd. Det blev en meget lærerig rejse, og til tider ret vild i forhold til de indsigter jeg fik om mig selv, og min væren i verden.

Min arbejdsperiode i voksenpsykiatrien ophørte, da jeg med min nye viden ikke længere kunne se mig selv i øjnene ved at blive der. Jeg blev selvstændig psykoterapeut og supervisor, og begav mig ud på endnu en rejse i at forstå det ubevidste.  At forstå det ubevidste, få opløst de begravede følelsesmæssige traumer og ændret gamle usande overbevisninger. Så vi kan leve et liv i stor tilfredshed, med høj selvbevidsthed og opleve sig i flow.

I dag hjælper jeg andre til at opnå trivsel og sundhed ved hjælp af essentielle olier. Det står i dag klart for mig at naturen kender svaret, og kan skabe balance og ro i nervesystemet. Og når vi afhjælper vores problemstillinger med essentielle olier – så er det ordløs terapi.

Sygeplejerske v/ Ribe Amts Sygeplejeskole

Psykoterapeut fra UPS, uddannelsescenter for psykoterapi og selvudvikling

Supervisor, psykodynamisk forståelse v/ Morten Kjølbye

ISTDP, intensiv psykodynamisk korttids terapi, international certificeret v/ Davanloo

Mentaliseringsbaseret terapi v/ psykiatrien Region Syddanmark

Neuroaffektiv udviklingspsykologi v/ Susan Hart

Carl Rogers Klientcentreret terapi v/ Lisbeth Sommerbeck

Chok og traume terapi v/ Ulla Rung Weeke

Relationel forståelse og behandling af personlighedsforstyrrelser v/ Carsten Rene Jørgensen

Overføring af traumer v/ Marianne Bentzen

Motivationsarbejde v/ Per Revsted

Master of Your Mind & Life v/ Susanne Frandsen

AromaTouch terapi v/ Lenka Markova

Reiki Healer

Du er velkommen til at kontakte mig nu.

Vær dig selv – og vær glad.

Afhjælp og opløs de udfordringer du har ved hjælp af olier fra DoTerra. Det lyder for godt til at være sandt, men ofte findes løsningen i det simple. Så uanset hvad du tumler med, så kan jeg hjælpe dig.