Selvværd, Trivsel og Flow  – Din vej til et godt liv

Psykoterapi

450 kr. for 45 min.

600 kr. for 60 min.

800 kr. for 90 min.

En effektiv samtale terapi, som giver nye indsigter, går i dybden, og skaber ny energi, tilfredshed og overskud. Jeg arbejder med forskellige udvalgte værktøjer, der giver dig den mest optimale behandling i forhold til dine problemstillinger.

AromaTouch healingsmassage

450 kr. pr. behandling a 45 min.

Skaber dyb ro og balance i din krop både følelsesmæssigt, mentalt og fysisk.

Den ultimative slip din stress behandling –
Skab følelsesmæssigt flow og ny energi

I denne kombinationsbehandling arbejder vi dine følelsesmæssige problemstillinger, så du kan slippe din stress, angst og depressive tanker på det mentale plan. Efterfølgende arbejder vi med kroppen, hvor vi lader et nøje udvalgt rækkefølge af essentielle olier målrettet dine udfordringer opløse dine blokeringer, og skabe en dyb ro i dit nervesystem og i din krop. Så du lander i øget velvære, trivsel og glæde.

Jeg anbefaler 3 sessioner med max. 2 ugers interval.

850 kr. pr. behandling a 90 min.

Samlet sessionspakke a 3 behandlinger 2400 kr.

Essentielle olier

Vi kan hjælpe vores celler til øget balance via planternes olie, og derved opnå homøostace på celleplan i vores egen krop. Kroppen tilstræber balance som forudsætning for høj trivsel og sundhed. Vi kan udnytte planternes høje og stabile energiniveau til at øge vores egne cellers energi. De essentielle olier hæver vores energivibe. Når vi skaber indre sundhed, skaber vi ydre sundhed og trivsel.

Vi kan støtte og forandre vores humør med olierne.
Når duften af essentielle olier sanses i vores næse transporteres de aktive stoffer i olierne via vores nervebaner direkte op i vores limbiske system. Det limbiske system kaldes også for vores følelsesmæssige hjerne. Altså den del af vores hjerne som styrer følelser, motivation, indlæring og hukommelse.

Se olierne her

Vær dig selv – og vær glad.

Afhjælp og opløs de udfordringer du har ved hjælp af olier fra DoTerra. Det lyder for godt til at være sandt, men ofte findes løsningen i det simple. Så uanset hvad du tumler med, så kan jeg hjælpe dig.

MyDoterra