1:1 sessioner – Samtaler der skaber forandring

Vi tager udgangspunkt i dine udfordringer og dine behov. På hvilke områder ønsker du forandringer – trænger til et løft.

Mentale og psykiske problemstillinger har deres rod i følelsesmæssige vanskeligheder. Dette er ofte på et ubevidstplan, men sammen har vi en mulighed for at finde ind til kernen af dette, så du kan skabe den forandring du ønsker og længes efter. Vores krop er et spejl på vores indre, og omvendt. Vi har alle mulighed for at skabe forandring, så vi kan opnå et godt selvværd, en bedre trivsel, glæde og tilfredshed.

Book en afklarende samtale med mig.

Klik her

Vi fokuserer sammen på hvilke muligheder du har for at skabe forandring her og nu, og hvordan du på længere sigt kan leve i fuldstændig i vatter med dig selv, dine ønsker, dine følelser og behov. At leve ud fra det jeg kalder din grundessens, hvor følelser af positiv forventning, tilfredshed og kærlighed er omdrejningspunkter i dit liv.

Hvis vi lever et liv hvor skuffelse, frustration, bekymring, modløshed og vrede er de følelser der fylder mest, påvirker det vores trivsel. Ofte hænger det sammen med et dårligt selvværd, stress, angstsymptomer 0g depressive tanker. Mange lander i følelsen af ikke at være gode nok, og alt hvad der gøres og handles på ikke er godt nok. Vrede, skyld og skam er virkelig følelser der trækker vores trivsel, selvværd og energi ned, og kan blive til en ond spiral af negativ modløshed, stress, angst og depression.

Det er er altafgørende at vi får forløst disse tilstande, så glæde, fred og velbefindende kan finde plads i vores indre, så vi kan vælge det til som opleves godt, og i overensstemmelse med vores følelser og behov.

Glæde og velbefindende

Velbefindende og tilfredsheds følelser styrker vores energi niveau. Når vi bliver ramt af negative følelser som trækker vores energi i negativ retning, er det vigtigt ikke at køre i loop i disse følelser, men at mærke disse følelser og handle derefter. Vores følelser er retningsgivende, de er vores indre gps. Vi ser sammen på dine forsvarsmekanismer, i hvilke sammenhænge opstod de da du var yngre. Og hvordan kan du med din voksne bevidsthed justere, så dit nutidige liv ikke længere bliver styret fra fortidens sår.

Vores viljestyrke til at lave justeringer i vores liv, også selvom de kan gøre ondt, er forudsætningen for leve et liv i fuld tilfredshed og glæde. Vi arbejder sammen om at finde ind til din indre sandhed og dit kærlighedssprog, så du igen bliver i stand til at leve dit liv i overenstemmelse med dine behov og ønsker for et godt liv.

Kontakt mig gerne pr. telefon eller mail, så finder vi en tid til dig.

Vær dig selv – og vær glad.

Afhjælp og opløs de udfordringer du har ved hjælp af olier fra DoTerra. Det lyder for godt til at være sandt, men ofte findes løsningen i det simple. Så uanset hvad du tumler med, så kan jeg hjælpe dig.

MyDoterra