1:1 Wellness samtale

Vi tager udgangspunkt i dine udfordringer og dine behov. På hvilke områder ønsker du forandringer – trænger til et løft, så du kan leve det liv du længes efter.

Book en afklarende samtale med mig.

Klik her

Vi fokuserer på hvilke essentielle olier, der giver dig mulighed for at skabe forandring her og nu, og hvilke essentielle olier, der på længere sigt kan skabe den balance indeni dig, så du fuldstændig kan stå i vatter med dig selv, dine ønsker, dine følelser og behov.  Hvor følelser af positiv forventning, tilfredshed og kærlighed er omdrejningspunkter i dit liv.

Hvis vi lever et liv hvor skuffelse, frustration, bekymring, modløshed og vrede er de følelser der fylder mest, påvirker det vores trivsel. Ofte hænger det sammen med et dårligt selvværd, stress, angstsymptomer 0g depressive tanker. Mange lander i følelsen af ikke at være gode nok, og alt hvad der gøres og handles på ikke er godt nok. Vrede, skyld og skam er virkelig følelser der trækker vores trivsel, selvværd og energi ned, og kan blive til en ond spiral af negativ modløshed, stress, angst og depression.

Det er er altafgørende at vi får forløst disse tilstande, så glæde, fred og velbefindende kan finde plads i vores indre, så vi kan vælge det til som opleves godt, og i overensstemmelse med vores følelser og behov.

Glæde og velbefindende

Velbefindende og tilfredsheds følelser styrker vores energi niveau. Når vi bliver ramt af negative følelser som trækker vores energi i negativ retning, er det vigtigt ikke at køre i loop i disse følelser, men at mærke disse følelser og handle derefter. Vores følelser er retningsgivende, de er vores indre gps. De essentielle olier katalysere de ubalancer, der er i opstået i dit nervesystem og derfra er vejen langt nemmere.

Vær dig selv – og vær glad.

Afhjælp og opløs de udfordringer du har ved hjælp af olier fra DoTerra. Det lyder for godt til at være sandt, men ofte findes løsningen i det simple. Så uanset hvad du tumler med, så kan jeg hjælpe dig.