fbpx

Håndmassage med essentielle olier

Håndmassage med essentielle olier

249,00 kr. Inkl. moms

Skab en stjernestund for en du holder af og dig selv.

Ved at kombinere en enkelt håndmassage med essentielle olier kan du hurtigt skabe en stund, hvor nærvær og kontakt er fuldt tilstede. Så savner du nærvær i kontakten med en du holder af, så har du her en enkelt og let udført måde at skabe den kontakt du længes efter.

Kategori:

Beskrivelse

Savner du nærværet i kontakten, og føler dig magtesløs i situationen? Har du lyst at skabe en følelsesmæssig nærende stund ?

Lad os få nærværet og kontakten tilbage i vores relationer, uanset om relationen er ung eller gammel. Jeg kender alt for godt smerten over, at kontakten glider bort, og jeg ville ønske at jeg havde haft de essentielle olier til at skabe gode og nærende stunder, mens det endnu var muligt.

Jeg har udviklet dette lille skønne produkt som kan bruges af alle, der ønsker at skabe en nærende og omsorgsfuld kontakt. Du vil kunne bruge det til alle aldersgrupper, og uanset problematikken bag den manglende kontakt. Jeg kalder det at skabe en stjernestund.

Dette lille kursus er udviklet efter et lille pilotprojekt. Jeg blev virkelig rørt over at se den effekt det havde, både i forhold til at skabe ro, nærvær, erindringsspor og sprog.

Det viser sig at de essentielle olier lukker op for vores erindringer, følelser og hukommelse på fineste måde, og giver os muligheden for at huske noget af det som forlængst er glemt, eller forsvundet i en tåge. Og italesættelse muliggøres. Samtidig skabes der ro i et uroligt nervesystem.

Ved at kombinere en enkelt håndmassage med essentielle olier har man pludseligt et powerfuldt og potent værktøj direkte i hånden til at skabe en stjernestund for dig og en du holder af.

  • Du får en video om hvordan du udfører en håndmassage
  • viden om hvor mange fysiske funktioner du styrker ved håndmassage
  • viden om essentielle olier
  • 2 flasker med forskellige essentielle olier
  • 1 flaske med kokosolie

 

Yderligere information

Vægt 1 kg

Titel

Go to Top