fbpx

Magnetisk AromaWellness

Magnetisk AromaWellness

249,00 kr. Inkl. moms

Magnetisk AromaWellness er din mulighed for at give en du holder af, og dig selv en fantastisk og magisk massage behandling med essentielle olier. De essentielle olier er meget potente og powerfulde hjælpere til at skabe harmoni og balance i kroppen og sindet.

Kategori:

Beskrivelse

Har du lyst til at bidrage til at en anden får det bedre?

Jeg har kombineret en behandling med essentielle olier til dig, og til en du holder af. Så du kan bidrage til øget trivsel og velvære. En fantastisk oplevelse med nærvær og kontakt.

Jeg kalder denne behandling Magnetisk AromaWellness, fordi den er magisk, og er specielt udvalgt til at give din krop og dit sind maksimal ro, balance og fornyet energi. 

Du vil få adgang til en video som viser dig trin for trin, hvordan du påfører olierne. Samt en beskrivelse af, hvad essentielle olier er, og hvilke egenskaber olierne i Magnetisk AromaWellness har.

Du vil modtage 6 flasker med essentielle olier, som er nøje udvalgt til at skabe:

⭐️ Grounding i din krop og i dit nervesystem

⭐️ Støtte dig i at opretholde dine naturlige grænser, så du kan stå stærkt i dig selv

⭐️ Afslapning i dine muskler, og din krop generelt

⭐️ Afhjælpe udmattethed, lav energi og overvældelse

⭐️ Give ny energi, glæde og vække kroppen til lykkefølelse

Du vil ikke kun bidrage til at hjælpe en du holder af, men du vil også selv få stort udbytte af behandlingen. For det at dufte til en olie vil også skabe forandring inden i dig.

Der vil være til 2 behandlinger i dette hjemmekit, 6 forskellige essentielle olier og en flaske med en bæreolie, en To-Do video, en skriftlig guide og en introduktion til hvad essentielle olier er.

Titel

Go to Top